REISE TIL PAVILJONG VÅTMARK

Adressen til Bakkehavn er: Enebakkveien 278.

T-BANE fra Oslo sentrum: Du kan ta T-banen hvis du skal til Bakkehavn, men det er lenger å gå enn fra bussen. Kommer du fra Oslo sentrum er den raskeste ankomsten til Østensjøvannet å ta T-bane nummer 3 (Mortensrud) som passerer fra nord til sør på østsiden av vannet. Vannet er langt, og du kan benytte alle de fire holdeplassene Skøyenåsen, Oppsal, Bøler og Bogerud til ankomstpunkter, avhengig av om du vil starte fra nord eller fra syd ved vannet. Skal du til Bakkehavn er det kortest å gå fra Bogerud, til oppmøtestedet Østensjøvannet Parkering er det kortest å gå fra Bøler. Fra Bøler følger du General Ruges vei/Eterveien, men det finnes også en snarvei forbi Bøler kirke.

BUSS til Bakkehavn: Den enkleste måten å komme direkte til besøkssenteret er med buss fra Oslo sentrum. Ta bussen til holdeplassen Lille Langerud. Hit går blant annet linje 70 og 79. Senteret ligger ca. 250 meter fra holdeplassen, opp bakken mot øst.

BIL til Bakkehavn: Det er ikke parkeringsplass på Bakkehavn. Den nærmeste parkeringsplassen ligger fem-ti minutters gange unna besøkssenteret, så da får du en koselig rusletur gjennom Østensjøområdet miljøpark. Parkeringsplassen er skiltet og godt synlig i sørenden av Østensjøvannet, med innkjøring fra Østensjøveien.